Nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hartelijk welkom op de site van Twentaccount Advies BV

We zijn niet bepaald doorsnee te noemen, met een typisch Twents karakter. Dat vindt u terug in onze nuchtere en praktische aanpak, dat merkt u als we rond de tafel zitten en dat ervaart u als we afspraken maken.
We stellen ons zakelijk maar kwetsbaar op, geven volledig inzage in onze werkzaamheden en verstrekken standaard gespecificeerde declaraties.

Onze cliënten komen uit het midden- en kleinbedrijf en zijn ondernemers die weten wat ze willen. Doorverwezen door mensen die onze pure dienstverlening kennen en bij ons komen voor onze adviezen. Ondernemers in moeilijkheden vinden bij ons ook gehoor.
Naast de bedrijfsadvisering stellen wij jaarrekeningen samen, verzorgen we fiscale aangiften en overige acccountswerkzaamheden die op ons pad komen.

Een ingewikkelde kantoorstructuur kennen we niet en willen we ook niet. Dit betekent voor u een snelle afhandeling van uw werkzaamheden en dat u wordt teruggebeld of gemaild vóór het einde van de dag.

“Eenvoudige dingen zijn vaak belangrijk, belangrijke dingen zijn zelden eenvoudig”
Ineke Nijhoff